• 09.04.09, 12:14
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

British Airways austab briti kokakunsti

British Airways tahab oma lennukite pardal serveeritava eine restoranitasemele saada ja on kutsunud nõu andma Inglismaa parimad kokad.
Viieliikmelise Taste Teami meeskonda juhib legendaarne kokk Cass Titcombe, trendika Londoni restorani Canteen rajaja ja omanik, kirjutas Eesti Ekspress. Britishi esimeses ja äriklassis pakutavad road saavad olema hooajale kohased ja valmistatud eranditult värskest toorainest, peegeldades niinimetatud tänapäevast briti kulinaariat.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 20.11.25, 15:43
Millist ladu finantsjuht eelarvesse tahab?
Eesti ettevõtted kaotavad igal aastal tuhandeid eurosid lihtsalt seetõttu, et nende ladudes seisab tühja õhku. Samal ajal on tehnoloogia ja targad laolahendused jõudnud sinnamaani, et iga kuupmeetri saab päriselt teenima panna. Laomaailma tegevjuht Ruth Selirand ja tootemeeskonna juht Joel Joa ütlevad otse: nutikas ladu ei ole kulu, vaid kasumit kasvatav süsteem, kus tööjõudu kulub vähem, varud liiguvad kiiremini ja iga otsus põhineb andmetel, mitte kõhutundel.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele