Autor: Mariliis Pinn • 9. aprill 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

British Airways austab briti kokakunsti

British Airways tahab oma lennukite pardal serveeritava eine restoranitasemele saada ja on kutsunud nõu andma Inglismaa parimad kokad.

Viieliikmelise Taste Teami meeskonda juhib legendaarne kokk Cass Titcombe, trendika Londoni restorani Canteen rajaja ja omanik, kirjutas Eesti Ekspress. Britishi esimeses ja äriklassis pakutavad road saavad olema hooajale kohased ja valmistatud eranditult värskest toorainest, peegeldades niinimetatud tänapäevast briti kulinaariat.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077