10. märts 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tartu autosild valmib juuli lõpuks

Tartus Laia tänava otsa ehitatav autosild tähtajaks valmis ei saa, uueks tähtajaks on Tartu linnavalitsuse ja sillaehitusfirma Tilts vahelise lepingu lisasse plaanis kirjutada 30. juuli 2009.

Silla lepingujärgne valmimistähtaeg oli mullune 20. detsember, seejärel loodeti sild valmis saada tänavu jaanipäevaks, kuid ka see tärmin ei jäänud kestma, kirjutab Tartu Postimees. 

Lisaks valmimistähtajale on kavas kirjutada lepingu lisasse muidki muudatusi. Silla maksumust vähendatakse 3,5 miljoni krooni võrra, silla garantiiaega aga pikendatakse viie aastani senise kahe asemel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077