Autor: Mariliis Pinn • 20. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

USA militaarvarustus liigub rongiga Lätist Afganistani

NATO oli sunnitud USA Afganistani minavale varustusele uue marsruudi leidma, kuna neil ei lubatud läbida enam Kirgiisiat, nüüd liigub varustus läbi Läti.

AFP vahendas, et esimesed 100 konteinerit varutust saabus Riiga laevaga ja laaditi sealt rongile, millega eile see Afganistani poole teele asus. Sel nädalal peaks läbi Läti kulgema 20-30 rongitäit USA sõjaväevarustust.  Marsruut kulgeb läbi Läti, Venemaa, Kasahstani ja Usbekistani.

Kirgiisia parlament otsustas ülekaaluka häälteenamusega sulgeda USA õhuväebaasi, mille kaudu varem Afganistani varustati.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077