Autor: Rivo Sarapik • 2. veebruar 2009
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Üürniku leiavad eelkõige väiksemad laopinnad

Enim soovitakse üürida 300-700 ja 1000-1500 ruutmeetri suuruseid laopindu ja tootmishooneid.

Arco Vara Kinnisvarabüroo kirjutab oma turuülevaates, et üürisoovide maksimum piir on 7000-10 000 m², kuid selliseid soove võib pidada pigem eranditeks. Need, kes vajavad üle 5000 m² suurust pinda, kaaluvad tõsiselt ka ise ehitamise võimalusi.

Pindade puhul on lisaks suurusele olulised ka kaasaegsed tehnilised võimalused nagu kommunikatsioonid, laadimisplatvormid ja planeering ning optimaalses mahus kontori- ja olmeruumide olemasolu. Eelistatud on hea kauba juurdepääsuga, avatud planeeringuga ja piisava töökõrgusega (ca 10-12 m) pinnad.

Laopindade turust annab pikema ülevaate 3. veebruari Äripäev.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077