11. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

easy Jetiga reisis novembris ligi kolm miljonit inimest

easy Jeti andmetel reisis nende teenust kasutades ligi kolm miljonit inimest, võrreldes eelmise aasta sama ajaga oli reisijaid 13,2% võrra rohkem.

Eelmise aasta novembris reisis easy Jetiga üle 2,5 miljoni inimese, selleks aastaks tõusis reisijate arv 33 3990 võrra ületades tugevalt 2,8 miljoni piiri. Täituvus selle aasta novembris oli 80,8%, mis on 0,3% kõrgem eelmise aasta samast perioodist, teatas easy Jet.

Jooksva 12 kuu seisukohast kasvas reisijate arv võrreldes 2006. aasta novembri seisuga oli eelmise kuu seisuga 13,7% kõrgem ületades tugevalt 37,9 miljoni inimese piiri. Kaheteistkümne kuu täituvus vähenes 0,9%, kuid ületades mõlemal aastal selle novembri 80,8% täituvuse.

easy Jet on Euroopa juhtiv odavlennufirma, mille 137 lennukit sõidavad 353 liinil 89 lennujaamas 23 riigis.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077