5. detsember 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Nord Streami insener: kaks gaasitoru saaks nõudluse rahuldatud

Vene-Saksa gaasijuhtme Nord Stream insener Simon Bonnell rääkis täna aripaev.ee-le, et reaalselt tuleks Läänemere põhja kaks gaasitoru, sest üks ei jõuaks kogu vajalikku gaasi tarnida.

"Läänemere põhja asetataks kaks gaasitoru, sest üks ei jõuaks vajalikku kogust kohale toimetada. Torud jookseksid merepõhjas kohati paralleelselt, kohati ristuksid ning kohati asuks ka teineteisest kaugemal, vastavalt merepõhjale," selgitas Bonnell. Ta lisas, et gaasitorud oleksid mõlemad korraga pidevalt ka töös.

Nord Stream tutvustas täna aripaev.ee ajakirjanikule, kuhu võimalik gaasitoru asetataks. Pikem reportaaž sellest koos fotodega avalikustatakse täna õhtul aripaev.ee lehel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077