22. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eile sõideti üle kolmest jalakäijast

21. novembril kella 06.06 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Ringtee 25 maja hoovis, kus Ain (s 1959) astus maja nurga tagant ette veoautole Scania, mida juhtis Viljar (s 1976). Jalakäija toimetati kergete vigastustega TÜ Kliinikumi ja peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

21. novembril kella 11.10 ajal toimus liiklusõnnetus Valga linnas Turu 3 maja juures, kus sõiduauto VW Passat, mida juhtis Olev (s 1958), tagurdas otsa sõiduki taga asunud Ingale (s 1949). Jalakäija toimetati põrutustega Valga haiglasse ja peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

21. novembril kella 15.42 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn-Haapsalu tee 6 km, kus sõiduauto Nissan Micra, mida juhtis 44-aastane Svetlana kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva veoautoga Volvo, mida juhtis 51-aastane Toivo. Nissani juht toimetati kehavigastustega PERH Mustamäe korpusesse.

21. novembril kella 18.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kärberi tn - Ussimäe tee ristmikul, kus sõiduauto Citroen C3, mida juhtis 46-aastane Aleksander, sooritas vasakpööret Ussimäe teele ning sõitis otsa Ussimäe teed ületanud 53-aastasele Olgale. Jalakäija toimetati kehavigastustega Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

22. novembril kella 02.05 ajal toimus liiklusõnnetus Viljandimaal Viljandi ühendustee 1,2 km, kus sõiduauto Audi 80, mida juhtis 27-aastane Kalev, sooritas möödasõidu sõidukist Mercedes- Benz, mida juhtis 51-aastane Vladimir ning olles möödasõidu lõpetanud, alustas järsul tagasipöörde manöövrit. Mercedes- Benz sõitis küljelt Audile otsa. MB juht ja Audis viibinud kaassõitja 17-aastane nooruk toimetati kehavigastustega Viljandi haiglasse.

Ärandati 1985. aastaroheline VAZ-21051numbrimärgiga 953 AJE.

Leiti tumeroheline 1994. aasta BMW 525TDSnumbriga 698 MFD.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077