13. november 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

BMW libises otsa ülekäigurajale astunud naisele

12. novembril toimus liiklusõnnetus Võru linnas, kus ülekäiguraja ees pidurdama hakanud sõiduauto BMW 528 libises otsa ülekäigurajale astunud Sirjele. Jalakäija toimetati vigastustega Lõuna-Eesti haiglasse ning sealt edasi TÜ Kliinikumi.

12. novembril kella 06.17 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Põltsamaa vallas Annikvere külas, Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa maantee 130. kilomeetril, Annikvere bussipeatuse juures, kus sõiduauto Hyundai Coupe, mida juhtis Erko (s 1986), kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas kokku vastutuleva sõiduautoga Opel Omega, mida juhtis Heigo (s 1966). Opeli juht toimetati vigastustega TÜ Kliinikumi ning jäeti haiglaravile, Hyundai juhile anti esmaabi kohapeal ning lubati kodusele ravile.

12. novembril kella 07.51 ajal toimus liiklusõnnetus Võru linnas Räpina mnt 5a maja juures, kus ülekäiguraja ees pidurdama hakanud sõiduauto BMW 528, mida juhtis Ants (s 1946), libises otsa ülekäigurajale astunud Sirjele (s 1956). Jalakäija toimetati vigastustega Lõuna-Eesti haiglasse ning sealt edasi TÜ Kliinikumi.

12. novembril kella 08.05 toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Torma vallas, Jõgeva-Mustvee maantee 34. kilomeetril, kus sõiduauto Opel Vectra Caravan, mida juhtis Daisy (s 1963), kaotas juhitavuse ja sõitis teelt välja. Juht toimetati vigastustega TÜ Kliinikumi.

12. novembril kella 13.40 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Ravila ja Betooni tänavate ristmikul, kus peateele sõitnud sõiduauto Opel Astra, mida juhtis Marika (s 1954), põrkas kokku seal liikunud veoautoga Iveco, mida juhtis Martin (s 1985). Sõiduauto juht sai vigastada, peale esmaabi andmist lubati ambulatoorsele ravile.

12. novembril kell 16.11 juhtus liiklusõnnetus Viljandi linnas Paala teel, kus BMW 325, mida juhtis 28-aastane Leana, kaotas juhitavuse ja sõitis paremale teelt välja vastu puud. Liiklusõnnetus tagajärjel sai vigastada sõidukis kaasa sõitnud 51-aastane Svetlana.

Ärandatud sõidukid:beež VAZ-2107 numbrimärgiga 516 AHG ja hall Hirth PHK 3000 (haagis)numbrimärgiga 343 DC.

Leitud sõidukid: hõbedaneHonda Civicnumbrimärgiga 411 AMEja hall Opel Vectranumbrimärgiga 687 TEH.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077