24. august 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Vastu mullavalli sõitnud BMW tegi 18 meetri pikkuse õhulennu

Eile toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Raadi lennuvälja kiirendusrajal, kus sõiduauto BMW 523 sõitis mööda kiirendusrada suurel kiirusel ning ei märganud õigeaegselt kiirendusraja lõppu, mistõttu sõitis otse teelt välja ja vastu 1,5 meetri kõrgust mullavalli, teatas siseministeeriumi teabe- ja analüüsiosakond.

23. augustil kella 04.20 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Tartu vallas Raadi lennuvälja kiirendusrajal, kus sõiduauto BMW 523, mida juhtis 19-aastane Heli, sõitis mööda kiirendusrada suurel kiirusel suunaga Narva maantee pikenduse poole ning ei märganud õigeaegselt kiirendusraja lõppu, mistõttu sõitis otse teelt välja ja vastu 1,5 meetri kõrgust mullavalli. Saadud löögist paiskus sõiduauto BMW õhku ja tegi 18 meetri pikkuse õhulennu ning jäi seisma ratastele. Liiklusõnnetuse käigus sai vigastada sõiduauto juht ja sõidukis juhi kõrval esiistmel istunud 24-aastane Lauri, kes toimetati kiirabiga TÜ Kliinikumi traumapunkti ning jäeti haiglaravile, juht peale esmaabi kodusele ravile.

23. augustil kella 05.28 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Narva mnt ja Tuukri tn ristmikul, kus sõiduauto BMW, mida juhtis alkoholijoobes Deniss (s 1983), sõitis foori keelava tule ajal ristmikule, kus põrkas kokku väikebussiga Ford Transit, mida juhtis Boriss (s 1961). BMW kaassõitja Marika (s 1983) hukkus sündmuskohal. Fordi kaassõitjad Margit (s 1981) ja Karin (s 1983) toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

23. augustil kell 05.34 toimus liiklusõnnetus Pärnumaal Sindi linnas Paide mnt 40 maja juures, kus motoroller, mida juhtis alkoholijoobes 17-aastane noormees, sõitis tagant otsa parkivale sõiduautole Ford Mondeo. Motorolleri juht toimetati Pärnu Haiglasse.

23. augustil kella 11.32 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Viimis vallas Kaluri tee 3 juures. kus mopeed, mida juhtis alkoholijoobes Mati (s 1967), sõitis otsa tema ees vasakpööret sooritavale Mazdale, mida juhtis Nikolai (s 1963). Rolleri juht toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

23. augustil kella 14.46 ajal toimus liiklusõnnetus Narva linnas Kerese ja Kreenholmi tänavate ristmikul, kus sõiduauto Opel Omega, mida juhtis Vassilina (s 1979), ei andnud teed sõiduautole Ford Scorpio, mida juhtis Jevgeni (s 1977). Fordi kaassõitjad Jekaterina (s 1977) ja 3-aastane poisslaps toimetati Narva Haiglasse, kus peale esmaabi andmist lubati mõlemad kodusele ravile.

23. augustil kella 16.29 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Riia ja Ülikooli tn ristmikul, kus 12-aastane poisslaps sõitis jalgrattal vastu sõiduauto Honda järelhaagist. Sõidukit juhtis Uku (s 1964). Rattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

23. augustil kella 20.41 ajal toimus liiklusõnnetus Tartu linnas Sepa ja Jalaka tn ristmikul, kus sõiduauto Mazda 626, mida juhtis Jaanus (s 1971), sooritades vasakpööret ei andnud teed otse vastu liikunud mootorrattale Honda, mida juhtis Vladimir (s 1956). Mootorrattur toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi.

23. augustil kella 21.50 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt ja Viljandi mnt fooridega reguleeritud ristmikul, kus vaskpööret sooritanud sõiduautole Opel Vectra, mida juhtis Nikolai (s 1965), sõitis otsa foori punase tule ajal ristmikku ületanud sõiduauto Mitsubishi Lancer, mida juhtis Rimm (s 1976). Mõlema sõiduki juhid toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

Eile ärandati kakssõidukit: hall Opel Astranumbrimärgiga 750ja hallhaagis Tiki-Treilernumbrimärgiga 757 BV.

Leiti üles roheline VAZ 21013numbrimärgiga 176 AEN.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077