9. august 2007

Kiired sõidud nõuavad mälutreeningut

Võidusõit on tegelikult küll füüsiliselt kurnav, ent siiski 90% osas mentaalne tegevus. Kujutage ennast sõitmas 220km kurvi, kui palju aega on teil sinna õige kohapeal sissekeeramiseks? Murdosa sekundist. Kui keerad liiga vara sisse, pood ennast väljatulekul kinni ja sõidad rajalt välja, kui keerad liiga hilja, siis ei pruugi kurvist üldse läbigi keerata, rääkimata sellest, et satud mustale rajaosale ja lendad ikkagi välja. Seega peavad sõitja refleksid olema perfektselt treenitud ja lihvitud, et kümnendiku täpsusega ring-ringi järel rada lihvida.

Loe täispikka kommentaari siit.

Jaga lugu
Logistikauudised.ee toetajad:
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077