• 09.08.07, 15:23
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine

Kiired sõidud nõuavad mälutreeningut

Võidusõit on tegelikult küll füüsiliselt kurnav, ent siiski 90% osas mentaalne tegevus. Kujutage ennast sõitmas 220km kurvi, kui palju aega on teil sinna õige kohapeal sissekeeramiseks? Murdosa sekundist. Kui keerad liiga vara sisse, pood ennast väljatulekul kinni ja sõidad rajalt välja, kui keerad liiga hilja, siis ei pruugi kurvist üldse läbigi keerata, rääkimata sellest, et satud mustale rajaosale ja lendad ikkagi välja. Seega peavad sõitja refleksid olema perfektselt treenitud ja lihvitud, et kümnendiku täpsusega ring-ringi järel rada lihvida.
Loe täispikka kommentaari siit.

Seotud lood

  • ST
Sisuturundus
  • 10.10.24, 16:11
Lahendus ettevõtte juhile võlgade haldamiseks – Infopanga võlaregister
Juhid puutuvad sageli kokku keeruliste võlgnike ja hilinenud maksetega, mis võivad mõjutada rahavoogu ja tekitada stressi. Võlgnikega tegelemine on aeganõudev ja koormav, eriti kui kaasnevad meeldetuletused, vaidlustused ja võlgnike passiivsus. Infopanga võlaregister aitab aga juhtidel hallata võlgnevusi kiiremini ja lihtsamalt, säästes nii aega kui ka närve.

Hetkel kuum

Liitu uudiskirjaga

Telli uudiskiri ning saad oma postkasti päeva olulisemad uudised.

Tagasi Logistikauudised esilehele