16. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Eile hukkus liikluses neli inimest

Eile toimus Haljas liiklusõnnetus, kus vastu puud sõitnud sõiduki juht ja üks kaasreisija hukkusid. Puhja vallas hukkusid kaks mees, kelle VAZiga põrkas kokku Ford Transit.

Kokku toimus 10 tõsisemat liiklusõnnetust ja ärandati üks sõiduk teatas siseministeeriumi teabe - ja analüüsiosakond.

15. juulil kella 05.30 paiku toimus liiklusõnnetus Lääne-Virumaal Haljala vallas Tallinn-Narva mnt. 94 km, kus sõiduauto Honda Accord, mida juhtis 23-aastane Ivan, sõitis teelt välja paremale vastu puud. Liiklusõnnetuse tagajärjel hukkus sündmuskohal sõiduauto tagaistmel vasakul istunud kaasreisija, kelle turvavöö oli kinnitamata mistõttu ta paiskus autost välja. Vigastada said sõidukijuht ja ees juhi kõrval istunud kaasreisija 26-aastane Aleksei, kes toimetati Rakvere haiglasse. Kell 06.50 teatas Rakvere haigla, et sõiduki juht suri.

15. juulil kell 11.29 toimus liiklusõnnetus Harjumaal, Kose vallas, Tallinn-Tartu 40-ndal kilomeetril, kus suunaga Tallinna poole liikunud sõiduauto Citroen Xsara, mida juhtis s23-aastane Katrin, sõitis vasakule teelt välja ja rullus üle katuse. Sündmuskohalt toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse sõiduki juht ning kaassõitja, 27-aastane Allan. Mõlemad lubati kodusele ravile.

15. juulil kell 13.50 juhtus liiklusõnnetus Järvamaal Paide vallas Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 72 km-l, kus sõiduauto BMW, mida juhtis 41-aastane Emzari, tehnilise rikke tõttu sõitis kraavi. BMW-s viibinud reisijad, 42-aastane Svetlana ja 3-aastane laps toimetati Paide kiirabi poolt Järvamaa Haiglasse kontrolli, kus Svetlanal ja juhil diagnoositi kerged põrutused. Laps vigastada ei saanud.

15. juulil kella 18.40 ajal juhtus liiklusõnnetus Valga linnas Võru 18 juures, kus mootorratas Yamaha, mida juhtis juhtimisõiguseta 18-aastane Margus, sooritas möödasõitu eesliikuvast sõidukist ning põrkas vastu kõnnitee äärekivi. Selle tagajärjel paiskus mootorratas külili. õnnetuse tagajärjel sai vigastada kaasasõitnud 21-aastane Kadri.

15. juulil kella 16.54 ajal juhtus liiklusõnnetus Tartumaal Puhja vallas Tartu-Viljandi tee 13 km, kus Ford Transit, mida juhtis alkoholijoobes 42-aastane Juri, kaldus vastassuunavööndisse ja põrkas seal kokku s/a Vaz 21063. Õnnetuse tagajärjel said kohapeal surma VAZ-I juht, 42-aastane Rain ja kaasreisija, 75-aastane Vambola. Vigastada said Ford Transiti juht ja kaasreisija, 20-aastane Aleksei.

15. juulil kella 19.21 ajal juhtus liiklusõnnetus Hiiumaal, Kõrgessaare vallas, Jõeranna külas kus alkoholijoobes 21-aastane Indrek astus ette s/a Kia Sorento, mida juhtis 28-aastane Argo. Jalakäija viidi kehavigastustega Hiiumaa haiglasse.

15. juulil kell 20.50 toimus Läänemaal Ridala vallas Valgeväljal liiklusõnnetus, kus mootorratas Yamaha, mida juhtis alkoholi tarvitamise tunnustega 18-aastane Martin-Kaarlo, ei tulnud sellejuhtimisega toime ja sõitis Valgevälja külas kraavi. Mootorrattur lahkus sündmuskohalt, kuid tunnistaja abiga peeti ta kinni. Õnnetuse tagajärjel said juht ja kaasasõitja, 14-aastane neiu, vigastusi ning toimetati Haapsalu haiglasse, kust nad peale esmaabi andmist lubati koju.

15. juulil kella 21.20 ajal juhtus liiklusõnnetus Pärnumaal Vändra vallas Pärnu-Rakvere-Sõmeru tee 47 km, kus s/a Renault Thalia, mida juhtis 36-aastane Vambola, kaldus teelt välja kraavi. Avarii tagajärjel said vigastada kaasreisijad, 18-aastane Rainer ja 14-aastane neiu.

15. juulil kell 19.55 juhtus liiklusõnnetus Ida-Virumaal Kukruse alevikus Kohtla-Järve linn, kus s/a VW Golf, mida juhtis alkoholijoobes 34-aastane Vjatšeslav, eiras politsei peatumismärguandeid ja hakkas politsei eest ära sõitma. Jõudnud Tallinn-Narva mnt.143 km ei tulnud VW juht toime sõiduki juhtimisega, kaldus vastassuuna vööndisse, kus põrkas kokku s/a Peugeot Partner, mida juhtis 49-aastane Milvi. Õnnetuse tagajärjel said vigastada VW juht, kes lubati ambulatoorsele ravile, ja Peugeot kaasreisija, 48-aastane Viktor, kes viidi Ida-Viru Keskhaiglasse.

15.07.2007.a. kella 20.55 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Maardus Ringi ja Haigla tn ristmiku juures, kus sõiduauto Toyota Corolla, mille juht on selgitamisel, kaotas lauges kurvis juhitavuse ja sõitis vasakule teelt välja vastu tänavavalgustusposti. Sündmuskohalt toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse sõidukis viibinud 19-aastane Sergei, 18-aastane Oleg ja 19-aastane Aleksei. Politsei palub abi tunnistajate leidmisel (tel 6125666).

Ärandati helesinine 1992. aasta Mitsubishi Lancer numbriga 488 MCI.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077