6. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Volkswagen rullus üle katuse

Möödunud ööpäeva jooksul juhtus viis liiklusõnnetust, teatas siseministeeriumi teabe - ja analüüsiosakond. Autosid ei ärandatud ega leitud.

5. juulil kella 09.05 ajal toimus liiklusõnnetus Põlva maakonnas Värska vallas Treski- Lobotka tee 1. kilomeetril, kus sõiduauto BMW 318, mida juhtis Evelin (s 1982), sõitis teelt välja ja rullus katusele. Sõidukis viibinud Milvi (s 1948) ja 11- aastane tüdruk toimetati TÜ Kliinikumi.

5. juulil kella 12.46 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 48 maja juures, kus sõiduauto Mitsubishi Outlander, mida juhtis Laili (s 1983), sõitis otsa peateel jalgrattaga sõitnud Henryle (s 1930). Jalgrattur toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

5. juulil kella 18.58 ajal toimus liiklusõnnetus Tartus Ringtee tn 19 maja juures, kus sõiduauto Fiat Punto, mida juhtis Tiina (s 1959), sõitis tagant otsa sõiduautole Opel Omega, mida juhtis Ave (s 1969). Mõlema sõiduki juhid toimetati kontrolliks TÜ Kliinikumi.

5. juulil kella 20.53 ajal toimus liiklusõnnetus Rapla maakonnas Kohila vallas Kernu-Kohila tee 6. kilomeetril, kus mootorratas Honda CB 900F sõitis valesti valitud kiiruse tõttu teelt välja. Aleksei (s 1976) ja seni kindlakstegemata meesterahvas toimetati PERH Mustamäe korpusesse.

6. juulil kella 03.13 ajal toimus liiklusõnnetus Pärnu maakonnas Sauga vallas Tallinn- Pärnu- Ikla maantee 122. kilomeetril, kus sõiduauto VW Bora, mida juhtis Mario (s 1988), sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Juht toimetati Pärnu haiglasse.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077