3. juuli 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Sõiduteele jooksnud 6aastane poiss jäi auto ette

Eile toimus Eestis kümme liiklusõnnetust. Ärandati kaks autot, teatas siseministeeriumi teabe - ja analüüsiosakond.

02. juulil kella 10.50 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pärnu mnt 453F juures, kus sõiduauto Opel Astra, mida juhtis 19-aastane Liis, sõitis jalakäijate ülekäigurajal otsa 63-aastasele Taimile, kes toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse. Liiklusõnnetuse pealtnägijatel palub politsei võtta ühendust telefonil 612 5666 või 110.

02. juulil kella 13.00 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Harku külas Uuel tänaval, kus tumedat värvi sõiduauto sõitis tagant otsa jalgrattal liikunud 15-aastasele poisslapsele. Sõiduk lahkus sündmuskohalt. Kannatanu toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse. Liiklusõnnetuse pealtnägijatel palub politsei võtta ühendust telefonil 612 5666 või 110.

02. juulil kella 02. 55 ajal toimus liiklusõnnetus Jõgevamaal Tabivere alevikus Tartu-Jõgeva-Aravete teel, kus motoroller, mida juhtis alkoholijoobes 21-aastane Taigo, kes ei suutnud sõidukit valitseda ja kukkus remonditaval teelõigul. Liiklusõnnetuse käigus sai vigastada rolleri juht, kes toimetati Tartu Ülikooli Kliinikumi, kus peale esmaabi andmist lubati kodusele ravile.

02. juulil kella 04.12 toimus liiklusõnnetus Harjumaal Tallinn-Tartu-Võru-Luhamaa mnt 47 km, kus Tallinna suunas liikunud Nissan Pick-Up, mida juhtis vastava kategooria juhtimisõiguseta 44-aastane Eduard, sõitis otsa teed ületanud jalakäijale 16-aastasele tütarlapsele. Sündmuskohalt toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse jalakäija.

02. juulil kella 08.17 ajal toimus liiklusõnnetus Harjumaal Harku vallas Tallinn-Klooga mnt 10 km, kus tagasipööret sooritanud treileriga veoauto Scania, mida juhtis 37-aastane Anatoli, sõitis ette autodekolonnist mööda sõitu sooritanud mootorrattale Suzuki, mida juhtis 30-aastane Heiki. Rattur toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

02. juulil kella 13.30 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Kopli tn 20 juures, kus sõiduauto Mitsubishi Lancer, mille juht on selgitamisel, sõitis jalakäijate ülekäigurajal otsa 47-aastasele Enele. Sõiduk lahkus sündmuskohalt. Jalakäija toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

02. juulil kella 14.26 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Muuga teel Ristoja bussipeatuse juures, kus sõiduauto Toyota Hilux, mida juhtis 20-aastane Janek, sooritades tagasipööret keeras ette tagant tulnud mopeedile Peugeot, mida juhtis 20-aastane Pavel. Rolleri juht toimetati Ida-Tallinna Keskhaiglasse.

02. juulil kella 15.45 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Pallasti tn 37A juures, kus 6-aastane poisslaps jooksis sõiduteele ja põrkas vastu mööduvat sõiduautot Peugeot 806, mida juhtis 42-aastane Anatoli. Kannatanu toimetati Tallinna Lastehaiglasse.

02. juulil kella 18.16 ajal toimus liiklusõnnetus Tallinnas Paldiski mnt 52 juures, kus mootorratas Honda, mida juhtis 16-aastane noormees, põrkas sõidurada vahetades külgepidi kokku kõrvalreas liikunud sõiduautoga Honda, mida juhtis 54-aastane Vitali. Mootorrattur toimetati SA PERH Mustamäe korpusesse.

02. juulil kella 17.12 ajal toimus liiklusõnnetus Tartumaal Alatskivi alevikus Aovere-Kallaste -Omedu tee 32 km, kus sõiduauto BMW 730, mida juhtis alkoholijoobes 21-aastane Vitali, sõitis teelt välja ja rullus üle katuse. Sõiduki juht ja kaassõit ja 15-aastane noormees toimetati vigastustega Tartu Ülikooli Kliinikumi.

Ärandati tumeroheline 1993. aasta Audi 80 numbriga 619 TDS ja hõbedane 1997. aatsa Volkswagen Passat numbriga 478 AYT.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077