8. märts 2007
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Finnair uuendab kahe miljardi euro eest lennuparki

Finnair uuendab oma kauglendusid teenindavat lennuparki lähiaastatel kokku kahe miljardi euro ehk umbes 31 miljardi krooni eest.

Ettevõte teatas, et lisaks varem plaanitud lennukitele ostetakse aastatel 2009-2010 muu hulgas veel kuus uut Airbus A340. Samas võetakse aastatel 2008-2010 kasutusest ära seitse Boeing MD-11, kirjutas Soome majandusleht Kauppalehti.

Uus, ettevõtte ajaloo suurim ost kasvatab Finnairi kauglennuparki 2010. aasta lõpuks 15 lennukini. Praegu on ettevõttel kaheksa kaugliinilennukit.

"Uuendus parandab märkimisväärselt nii meie kasumlikkust kui ka keskkonnasõbralikkust. Saame ostuga oma lennuparki kasvavale nõudlusele vastavamaks muuta," ütles Finnairi tegevjuht Jukka Hienonen.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077