14. detsember 2006
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Mercedesed jõudisid Saaremaale

Baltimaade suurim autofirma AS Silberauto avas eile uue müügi- ja hoolduskeskuse Kuressaares, teatas firma.

AS Silberauto on hetkel kohalikul autoturul kõige kiiremini laienev ettevõte. Lisaks Jõhvis novembri viimasel nädalal avatud müügi- ja hooldekeskusele on järg nüüd jõudnud Saaremaani. Sellel aastal suurendas Silberauto veel Pärnu esindust pea poole võrra ning suvel sai uue salongi ja hooldesaali Tallinnas Mitsubishi. Uue aasta esimeses pooles avatakse aga uus esindus Viljandis.

Kuressaares, Tallinna maantee lõpus avatud hoone on Silberauto seitsmendaks esinduseks Eestis. Samas ei ole Silberauto jaoks tegemist uue regiooniga, sest alates 1994.a. tegutses Kuressaares Roonimäel ettevõtte filiaal Mercedes-Benz Saare.

„Kiiresti arenevas majanduskeskkonnas muutuvad järjest kõrgemaks nõudmised teenindajatele. Klient soovib vähem aega kulutada mittetootvatele protsessidele ning see eeldab ka meilt järjest enam oma teenuste laiendamist ja kliendile lähemale liikumist. Vaeslapse osas on seni olnud aga Saaremaal töötavad tarbesõidukid, millede teenindamine senistes tingimustes oli praktiliselt võimatu. Investeeringud Kuressaares on üks osa Silberauto poolt kavandatud regionaalpoliitikast,” selgitas regioonijuht Andres Pästlane.

Avatud esinduses on lisaks sõidu- ja veoautode teenindusele ka müügisalong Silberauto poolt turustatavate uute Mercedes-Benz, Chrysler, Mitsubishi, Jeep ja Dodge toodete müügiks. Lisaks uutele pakutakse ka salongi kõrval varikatuse all kõiki marke kasutatud autosid, mida ostetakse tagasi uue auto soetamisel ning imporditakse ka Saksamaalt.

“Uus esindus vastab kõikidele nõuetele ja on sisustatud moodsaima tehnikaga, et kliendi jaoks oleks protsess maksimaalselt mugav ja kõik meie automargid saaksid hooldatud maksimaalselt efektiivselt,” lisas Pästlane. “Esmalt asub Kuressaares esinduses tööle 10 inimest, kes on läbinud kõik Silberauto eri markide koolitused, kuid tulevikus kavatseme kindlasti personali suurendada.”

Silberauto ajalugu sai alguse 1990. aastal, mil allkirjastati Mercedes- Benz kaubamärgi Eesti turul esindamise leping. Tänaseks on Silberauto kasvanud rahvusvaheliseks kontserniks, saavutamas ligi 4 miljardilist aastakäivet ning peaesinduseks sellistele tuntud kaubamärkidele nagu Mercedes- Benz, Chrysler, Jeep, Dodge ja Mitsubishi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077