Autor: Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 6. juuli 2021

Cloudicsi Laomees: sinu mobiilne samm laohalduses

Kodumaine NOOMi majandustarkvara on tuntud oma detailse ning põhjaliku laotarkvara poolest. Nüüd on laomoodul saanud veel täiendust tänu Cloudicsi Laomehe rakendusele.

Mis on Cloudicsi Laomees?

Cloudicsi Laomees on uus ja innovaatiline laorakendus, mis võimaldab muuta paljud teie ettevõtte tööoperatsioonid mobiilseks. Mobiilirakendus annab paindliku ligipääsu eri ladudele ning reaalajas kiire kontrolli kaupade liikumise ja tegeliku laoseisu üle.

Cloudicsi Laomehe kasutusele võtmisega täiustub oluliselt teie laologistika ning suureneb laotellimuste käitluskiirus, väheneb töö käigus tekkivate inimlike vigade hulk ning paraneb tarnekvaliteet.

Android rakendus hõlmab mitut kasulikku funktsionaalsust: kiire inventuur, mugav kaupade vastuvõtu kontroll, klienditellimuste komplekteerimine ja laoriiulite haldus.

Kiire inventuur

Selleks, et hoida kokku enda ja töötajate aega on võimalik inventuuri teha onlines ja vajadusel ka kaubagrupi põhiselt. Tänu API andmeside kaudu automaatselt toimivale infoliikumisele NOOMi majandustarkvara ja Cloudicsi vahel saate reaalajas detailse ülevaate laoseisust. Võimalik on kohe näha kauba laojääki ja kontrollida ka kauba hinda.

Kaupade vastuvõtu kontroll

Kaupade arvele võtmine lattu on lihtsam, mugavam ja kiirem kui eales varem. Kauba kontrollimisel ja lattu arvele võtmise protsessis kuvatakse rakenduses kogu vajalik info: hankija nimi, alusdokumendi number NOOMis, kuupäev. Kui peaks juhtuma, et saabuval kaubal puudub ribakood, saate lisada informatsiooni rakenduses käsitsi. Lisaks on võimalik Cloudicsi Laomehe kauba vastuvõtu lahendusega kontrollida kauba vastavust ostutellimusele. Juhul kui kaup ei vasta ostutellimusele, saate koostada reklamatsiooni.

Kauba tagastamine

Mittevastava kauba tagastamiseks genereeritakse rakenduses kauba ribakoodi alusel uus dokument NOOMi majandustarkvarasse. Kauba kulukskandmiseks on NOOMis eraldi standardne dokumendiliik. Dokumendile kirjeldatakse hankija ning lisatakse kauba tagastamise põhjus. Kuluks kandmise järel eemaldatakse kaup laoarvestusest.

Android operatsioonisüsteem

Cloudicsi Laomees on mõeldud kasutamiseks eelkõige Androidi operatsioonisüsteemi kasutavatel tööstuslikel mobiilseadmetel, millel on puutetundlik ekraan ja millega saab skaneerida ribakooda, aga seda on võimalik kasutada ka ükskõik millisel teisel Androidi nutitelefonil.

Tutvu NOOMi laotarkvara siin või loe rohkem Cloudicsi lahenduste kohta siit.

Kui soovid rohkem teada Cloudicsi Laomehe kohta, siis võta Astro Balticsiga ühendust: tel +372 628 0000 või [email protected]

Astro Baltics – teejuht tulevikku!

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077