Autor: Polina Volkova • 30. august 2023

Enamik Eesti ettevõtteid jätkab Venemaal äri

Väga raske on hinnata Eesti sidemetega ettevõtete likvideerimiste hulka Venemaal, kuid enamik neist on jätkanud seal äritegevust, rääkis Äripäeva raadio hommikuprogrammis Delovõje Vedomosti peatoimetaja Polina Volkova.
Enamik Eesti ettevõtetest on jätkanud Venemaal äritegevust.
Foto: Raul Mee

„See, mida me nimetame äriks Venemaal, on tegelikult erinevates juriidilistes vormides ja seda on raske jälgida, et kellel on äri Venemaal ja kellel ei ole,“ rääkis Volkova.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077