Autor: Laura Saks • 30. august 2023

Euroopa Liit impordib Venemaalt veeldatud maagaasi rekordkogustes

Euroopa Liit tahab Venemaa fossiilkütustest täielikult loobuda vähem kui nelja aasta pärast, ent sel aastal on Euroopasse tulnud rekordkoguses Vene LNGd.
LNG-terminal Hispaanias Barcelonas. Hispaania on praegu Venemaa gaasi suurim importija.
Foto: Reuters/Scanpix

Selle aasta esimese seitsme kuu jooksul olid Belgia ja Hispaania suuruselt teine ​​ja kolmas Venemaa LNG ostjad Hiina järel, selgub valitsusvälise organisatsiooni Global Witness tööstusandmete analüüsist.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077