Autor: Martin Johannes Teder • 1. mai 2023

Operaili juht: loodan, et riik ei kraba meilt kümneid miljoneid eelarveaugu lappimiseks

Riiklikku raudteevedajat Operaili ootab ees erastamine. Praeguses seisus ei taha aga Operaili keegi osta, tõdes ettevõtte juht Raul Toomsalu saates "Kuum tool".
Operaili juhatuse esimehel Raul Toomsalul küpseb plaan, kuidas firmale ostja leida.
Foto: Raul Mee

Omaniku ehk riigi suunisel müüs Operail maha oma Soome ja rendivagunite äri ning lõpetas aasta algusest Vene ja Valgevene kaupade veo. Toomsalu sõnul oleks riik saanud äri tervikuna müümisel palju rohkem raha.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077