Autor: Logistikauudised.ee • 21. märts 2023

Operail viis lõpule vagunite rendiäri sulgemise

AS Operail Leasing müüs veebruari ja märtsi jooksul ära seni veel müümata jäänud 1036 rendivagunit. Vagunite rent oli viimased kuus aastat Operaili tulusaim ärisuund, kust tuli 99% kasumist.
Vagunite rent oli viimased kuus aastat Operaili tulusaim ärisuund.
Foto: Raul Mee

Sellega on kõik Operail Leasingule kuulunud vagunid müüdud ja rendiäri lõppenud. Aastatel 2017–2022 teenis Operaili vagunite rendiäri omakapitali tootlust keskmiselt 21% aasta kohta, mis on 38% rohkem, kui esialgne äriplaan ette nägi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077