Autor: Logistikauudised.ee • 13. jaanuar 2023

Nurminen Logistics ostab ära Operaili Soome äri

Eesti riigile kuuluv raudtee-ettevõte Operail müüb ära tütarettevõtte Operail Finland, mis tegeleb kaubavedudega Soomes. Uueks omanikuks saab Soome börsil noteeritud logistikaettevõte Nurminen Logistics.
Operail Finlandi tegevjuht Ilkka Seppänen Wabtec Powerhaul veduriga
Foto: Petri Lyytikainen

Müügihinnaks kujunes 27,7 miljonit eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077