Autor: Raido Toonekurg • 23. mai 2024

Modera juht: elektriautobuumil on pidurid peal

Raido Toonekurg.
Foto: Erakogu/Modera
Hoolimata rohepöördest on elektriautode nõudlus oodatust madalam ning Euroopa regulaatorid on hiinlaste lõksus, kirjutab automüügi tarkvaraettevõtte Modera tegevjuht Raido Toonekurg.

Hetkel on elektriautode populaarsuse taga suures osas rohepööre, kuid nende menu on siiski hajumas. Euroopa Liit lükkab sisepõlemismootoriga autode reguleerimist aina edasi ning elektriautode akutehnoloogias pole suuri arenguid näha. Kallid hinnad tõrjuvad kliente ning turul valitseb teadmatus.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077