Autor: Logistikauudised.ee • 22. mai 2024

Euroopa uute sõiduautode turg pööras aprillis tõusule

Märtsis kerge languse üle elanud Euroopa uute sõiduautode turg pööras aprillis taas tõusule, teatas AMTEL.
Enim tõusis automüük Saksamaal.
Foto: IMAGO/Christoph Hardt, Scanpix

Aprillis müüdi Euroopa Liidu riikides ligi miljon uut sõiduautot, mis ületas eelmise aasta aprillikuu müüginumbri 13,7%. Kokku on tänavu nelja kuuga Euroopa automüüjad andnud klientidele üle ligi 3,7 miljonit uut sõiduautot ehk 6,6% rohkem kui möödunud aasta samal perioodil.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077