Autor: Lauri Laats • 30. jaanuar 2024

Lauri Laats: lahendame vedajate mured ja täidame riigikassat

Maanteetranspordi sektori müügitulu on 400-500 miljonit eurot kvartalis. Iga seadusemuudatus, mis suurendab sektori konkurentsivõimet, tähendab riigile lisatulu enam laekuvate maksude näol, kirjutab riigikogu majanduskomisjoni aseesimees Lauri Laats (Keskerakond).
Lauri Laats läinud nädalal toimunud Autovedajate Aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Eesti transpordi- ja logistikasektori ettevõtjad on valitsuskoalitsiooni suhtes üha kriitilisemad ja seda põhjusega. Tegutsedes rahvusvahelise konkurentsi tingimuses, oodatakse koduseinte toetust, kuid reaalsuses saadakse vaid uusi arveid, sest riigikassa vajab täitmist. 25. jaanuaril kõlasid autovedajate aastakonverentsil tulised mured, mis vajavad kiireid lahendusi.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077