Autorid: Andri Piik, Peeter Vahar • 8. november 2021

Logistika valdkonnas toimuv võib jõulud ära rikkuda

Ikka on varasemalt olnud aastaid, kus mingi transpordikoridori lüli on nö “rivist väljas” ning tuleb lahendada vaid ühte pudelikaela. Seekord on kokku sattunud mitmed erinevad tegurid, iseloomustavad Logistika Plussi juhatuse liige Andri Piik ja MyDello kliendikogemuste juht Peeter Vahar jõulueelset aega logistikasektoris.
Konteinerlaevade ummikud USA sadamates, on üks tarnekriiside põhjustajatest.
Foto: OCRegister

Logistika valdkonnas praegu toimuvat saab kokku võtta ühe sõnapaariga: täiuslik torm. Täna tuleb silmitsi seista selliste probleemidega nagu tarnete viibimine ja kasvav kulu tarneahelale. Nii geograafiliselt lühikeste, kui ka pikkade veosuundade puhul esineb ruumipuudust, ning vähem või rohkem on tõusnud ka otseselt transpordiga seotud kulu.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077