Autor: Mart Raamat • 8. juuli 2021

Vastulause: Eesti kütusefirmad ei müü ilma põhjuseta naabrist kallimalt

Pilt on illustreeriv
Foto: Liis Treimann
Arusaam, et Eesti kütuste hinnakujundus on naaberriikidest vähem tarbijasõbralik, ei pea paika, vastab Eesti Panga eilsele pressiteatele kütusesektori esindusorganisatsiooni Eesti Õliühing juht Mart Raamat.

Eesti Panga eile (07.07) avaldatud hinnangu järgi olid juunis üheks Eesti 3,8%-lise hinnatõusu veduriks kallinenud mootorikütused. Loomulikult, kui maailmaturu hinnad lõpptoodetele – mootoribensiinile ja diislikütusele – on aastaga tõusnud vastavalt 184% ja 175%, siis see avaldab suurt mõju ka Eesti hindadele.

Logistikauudised.ee toetajad:
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077