Autor: Tõnu Tramm • 18. juuni 2024

Logistikajuhtide palgaraport I kvartal 2024 | Brutopalk kerkis aastaga 7,5%

Logistikauudised.ee teeb värske ülevaate, millised olid logistikajuhtide mediaan- ja keskmised palgad 2024. aasta esimeses kvartalis Eestis keskmiselt ning maakondades, kus selle ametinimetusega töötajaid on üle 20. Selgub, et keskmine brutopalk tõusis aasta esimeses kvartalis 7,5%, samal ajal kui mediaanpalk kerkis 4,5%.
Logistikajuhtide keskmine palk kerkis 1. kvartalis aastaga 7,5%.
Foto: Pixabay

Statistikaameti palgaandmetest selgub, et mullu 4. kvartalis teenisid endiselt suurimat keskmist brutopalka Harjumaa logistikajuhid. Lisaks vaatleme ka Ida-Viru maakonna, Harju maakonna, ja Tartu maakonna logistikajuhtide palkasid. Ehk avaldatud on nende maakondade andmed, kus selle ametinimega töötajaid on enam kui 20.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077