Autor: Äripäev • 11. juuni 2024

Transport oli I kvartalis taas teenuste ekspordi kasvu suurim pidur

Transporditeenuseid eksporditi esimeses kvartalis 592 miljoni euro eest.
Foto: Andras Kralla / Äripaev
Selle aasta esimeses kvartalis kasvas teenuste eksport vaid 2%, võrreldes eelmise aasta sama perioodiga kasvas enim telekommunikatsiooni-, arvuti- ja infoteenuste ning vähenes transporditeenuste müük mitteresidentidele, teatasid Statistikaamet ja Eesti Pank.

Teenuseid müüdi jooksevhindades 2,8 miljardi ja osteti 2,2 miljardi euro eest. Teenuste väliskaubandusbilansi ülejääk oli 595 miljonit eurot, mis on 45 miljonit suurem kui aasta varem, seisab teates.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077