Autor: Tõnu Tramm • 7. juuni 2024

Videoettekanne: autovedajate riskitaseme hindamise süsteem – mis imeloom see veel on?

Liikuvuspaketi uute nõuete kohaselt tuleb liikmesriikidel oma riiklikku elektroonilisse vedajate registrisse lisaks olemasolevatele andmetele kanda ka vedaja riskiaste seoses autoveoalaste rikkumistega. Mida see täpsemalt tähendab, rääkis tänavusel autovedajate aastakonverentsil Kliimaministeeriumi juhtivspetsialist Eda Rembel.

Kliimaministeeriumi teede- ja raudteeosakonna juhtivspetsialist Eda Rembel selgitas tänavusel autovedajate aastakonverentsil liikuvuspaketi uue nõude kanda registrisse autovedajate rikkumised tähendust.

Kellele see register on mõeldud ja mida see vedajale tähendab? Millised õigusaktid seda reguleerivad ja kes suudab aru saada valemist, mille järgi riskitaset hinnatakse ning mis näeb välja selline:

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077