Autor: Logistikauudised.ee • 20. mai 2024

Tallinna Linnatransport avas uue juhtimiskeskuse

20. mail toimus Tallinna Linnatranspordi (TLT) uue ja kaasaegse juhtimiskeskuse ametlik avamisüritus. Uus juhtimiskeskus meenutab oma toimeloogikalt lennujuhtimiskeskust ning tähendab kvalitatiivset hüpet kogu TLT-le kui ühistransporditeenuse osutajale, teatab ettevõte.
TLT juhtimiskeskuse tööruum.
Foto: Mark Kitajev

Kogu info, mis varem oli tegevusvaldkondade lõikes eri asukohtades üle linna laiali, on nüüd koondunud ühtselt hallatavasse keskusesse Kadaka tee 62a, muutudes kiiremini kättesaadavaks ning operatiivselt hõlpsamini kasutatavaks. Juhtimiskeskuse suurim eelis on informatsiooni tõrgeteta kättesaadavus, mis aitab langetada õigeid otsuseid, viib paberimajanduse nulli, tõstab töötajate võimekust ülesannetega toime tulla ning aega ratsionaalselt kasutada, edastab pressiteade.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077