Autor: Logistikauudised.ee • 10. mai 2024

Emadepäev lööb pakiveoäri õitsele

Pühapäeval tähistatav emadepäev mõjutab märkimisväärselt pakiautomaatide kasutamist. Kui tänavune statistika alles selgub, on juba paar päeva varem näha kasutusaktiivsuse kasvu. Mullu olid emadepäevale eelnenud nädalal eraklientide poolt saadetavate pakkide mahud võrreldes tavapärase ajaga 32% kõrgemad, teatas Smartpost Itella.
Mullune emadepäev tõi kaasa kolmandiku võrra rohkem saadetisi.
Foto: Itella Smartpost

“Emadepäeval tähistatakse emade armastust ja panust igapäevaelus. See on ka aeg, mil lähedased soovivad väljendada oma tänulikkust ning saata kingitusi ja üllatusi oma armsatele emadele ja vanaemadele. Sellest tulenevalt näeme igal aastal just sel perioodil pakiautomaatide kasutamise olulist kasvu. Meie eesmärk on tagada, et kõik kingitused jõuaksid õigel ajal ja turvaliselt nende saajateni,” ütles Smartpost Itella Baltikumi turunduse- ja kliendikogemuse juht Annika Parm.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077