Autor: Tõnu Tramm • 7. mai 2024

Lufthansa Cargo alustas regulaarlendudega Riiga

Saksamaal Frankfurtis baseeruv Lufthansa Cargo alustas regulaarseid kaubalende Riiga, mis on esimene Balti riikide lennujaam, kuhu Lufthansa regulaarset kaubaveoühendust pakub.
Esimene regulaarlend Riiga toimus 5. mail.
Foto: Riga Airport

Regulaarsete kaubalendude avamine võimaldab piirkonna tootjatel oma logistikat paremini ette planeerida ja jõuda Lufthansa Cargo võrgustikus kiiremini uutele turgudele, teatas ettevõte. Samuti on teistel ettevõtetel omakorda võimalus konkurentsivõimeliste hindadega kaupu mugavamalt ja kiiremini Baltimaadesse saata.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077