Autor: Logistikauudised.ee • 25. aprill 2024

Nordecon ehitab Tallinna lennujaama militaarlennukite platsi

Nordecon AS ja AS Tallinna Lennujaam sõlmisid lepingu Tallinna lennujaama E-klassi seisuplatside ehitustöödeks.
Uue lennukite seisuplatsi eesmärk on lisaks lennukaupade hoiustamisele ka võtta vastu suuremaid ja raskeid militaarlennukeid.
Foto: Raul Mee

Tallinna Lennujaam sõlmis Nordeconiga lepingu E-klassi lennukite seisuplatside ehitustöödeks. Lepingu maksumus on 7,5 miljonit eurot, millele lisandub käibemaks. Töö valmib järgmise aasta sügiseks, teatasid Nordecon ja Tallinna Lennujaam.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077