Autor: Logistikauudised.ee • 23. aprill 2024

Viking Line’i esimese kvartali käive kasvu ei näidanud

Aasta esimese kvartali kasum, arvestamata erakorralisi kirjeid, jäi oodatust mõnevõrra nõrgemaks, kommenteeris Viking Line’i tegevjuhi Jan Hanses esimese kvartali tulemusi.

„Aastavahetuse järel oli turul märgata nõudluse langust. Soome ja Rootsi nõrk majanduskasv on suurendanud tarbijate ettevaatlikkust. See väljendub peamiselt vähemas tarbimises laevade pardal võrreldes eelmise aasta sama perioodiga. Hea uudis on aga see, et saavutasime piletihindadest saadava tulu eesmärgid, et kompenseerida aasta alguses kehtestatud saastekvootide kulu,“ lisas Hanses.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077