Autor: Logistikauudised.ee • 9. aprill 2024

Uute tarbesõidukite müük on tõusulainel

Eesti uute tarbesõidukite turg on jätkuvalt tõusulainel ja märtsis anti klientidele üle 480 uut tarbesõidukit, mis ületas eelmise aasta märtsikuu tulemuse 12,7%.
Raskeveokite turul oli 31 müüdud sõidukiga taas edukaim Scania.
Foto: Scania

Kolme kuuga on tänavu kokku müüdud 1290 uut tarbesõidukit ehk 14,7% enam kui möödunud aasta samal perioodil. Toyota oli märtsis populaarseim automark 136 müüdud sõidukiga, järgnesid Peugeot (54) ja Renault (52). Veokite segmendis oli 31 müüdud veokiga edukaim Scania.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077