Autor: Logistikauudised.ee • 16. juuni 2022

Euroopas langeb uute sõiduautode müük kümnendat kuud järjest

Euroopa Liidu riikides jätkub langus uute sõiduautode turul juba kümnendat kuud järjest, teatab AMTEL.
Automüük Euroopas väheneb.
Foto: MANUEL GEISSER via www.imago-images.de, Scanpix

Mais müüdi Euroopa Liidu riikides 791 546 uut sõiduautot, mis jäi eelmise aasta maikuu tulemusele alla 11,2%. Tänavu on viie kuuga müüdud 3,72 miljonit uut sõiduautot, mida on möödunud aasta sama perioodiga võrreldes 13,7% vähem.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077