Autor: Ekaterina Mereminskaya • 21. märts 2024

Kahtlustus: Eesti ettevõtted aitasid Ukrainas valmistatud sidemeid ja žgutte Vene armeele tarnida

Ukrainas toodetud meditsiinivahendid on jõudnud sinna, kus nad olla ei tohiks, kahtlustab Ukraina prokuratuur.
Foto: Jelena Tsenno, ettevõtte koduleht, Shutterstock
Eesti ettevõtted aitasid kahel sõdival riigil omavahel kaubelda, kahtlustab asja uuriv Ukraina julgeolekuteenistus.

Väidetavalt aitasid Eesti ettevõtted Scanvic Chem ja Forans Eesti saata Ukrainas valmistatud meditsiinisidemeid, žgutte ja esmaabikomplekte Venemaale, kus neid kasutas Ukrainasse tunginud armee, vahendab Äripäev oma venekeelse sõsarlehe Delovõje Vedomosti uurimust.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077