Autor: Tõnu Tramm • 16. veebruar 2024

Kurvits: erastamine on osa Operaili uuest strateegiaplaanist

Operail alustab juba sügisel valminud strateegiaplaani ellu viimist ja selle üks eesmärk on majanduslike tulemuste parandamine läbi erainvestori kaasamise, mis omakorda võimaldaks tegevuse laiendamist välisturgudele, ütles ettevõtte juhatuse liige Merle Kurvits.
Operaili juhatuse liige Merle Kurvits.
Foto: Raul Mee

Strateegiaplaani koostas möödunud sügisel omaniku soovil Operaili juhtkond. Novembri lõpus kinnitas strateegia Operaili nõukogu. Samal ajal tutvustati plaani ka omaniku esindajale, kliimaminister Kristen Michalile. Seejärel jäi Operail ootama valitsuse heakskiitu, et plaaniga edasi minna.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077