Autor: Logistikauudised.ee • 14. veebruar 2024

Merendusklaster pidas esimese koosoleku

Eesti Merendusklaster MTÜ esimesel üldkoosolekul tegid ettevõtted plaane, kuidas merenduse tormilise arenguga sammu pidada ja globaalses konkurentsis rohepöördega seotud majanduskasvust osa saada ning Ukraina ülesehitamisesse panustada.
Tallinna Sadam on üks klastrisse kuuluvaid suurfirmasid.
Foto: Liis Treimann

Merendussektori eestvedamisel ja kliimaministeeriumi toetusel 2023. aasta lõpus loodud Eesti Merendusklaster MTÜ soovib tõsta valdkonna ettevõtete rahvusvahelist konkurentsivõimet, pakkuda turundustuge, samuti edendada innovatsiooni ning teadus- ja arendustegevust merendussektoris.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077