Autor: Logistikauudised.ee • 30. jaanuar 2024

A. Le Coq soetas juba teise elektriveoki, sedapuhku Tartusse

Tartu 2024 kultuuripealinna avaürituse rongkäigu osaline oli ka äsja A. Le Coqi autoparki lisandunud Scania täiselektriline raskeveok, mis hakkas juba sellest nädalast Tartu linnas kliente teenindama. Tegemist on esimese elektrilise raskeveokiga Tartus.
Poolteist aastat tagasi soetas A. Le Coq Baltikumi esimese täiselektrilise raskeveoki Tallinna piirkonna teenindamiseks.
Foto: A. Le Coq

Uuenduslik masin on ettevõtte autopargis teine. Poolteist aastat tagasi soetas A. Le Coq Baltikumi esimese täiselektrilise raskeveoki Tallinna piirkonna teenindamiseks.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077