Autor: Tõnu Tramm • 8. jaanuar 2024

DPD Eesti: krõbe külm mõjutas elektrikaubikute tööd, kuid pakid vedamata ei jäänud

DPD Eesti kogemus näitas, et läinud nädala ekstreemsed külmakraadid nõudsid elektrikaubikute efektiivsemat veoringide planeerimist ja lisalaadimisi, kuid pakkide hilinemist see siiski kaasa ei toonud. Pigem tuli ette probleeme diiselkaubikutega.
DPD Eestil on juba poolsada elektrikaubikut, mis läinud nädala ekstreemsete külmakraadidega said ühe lisalaadimisega oma tööga kenasti hakkama.
Foto: DPD Eesti

„Ekstreemse pakasega oli rohkem probleeme isegi diiselsõidukite, kui elektrimasinatega. Näiteks läinud neljapäeval ei läinud Jõhvi depoos -29 kraadiga tööle kolm diiselautot, samal ajal kui elektrikaubikud tegid kõik kenasti oma veoringid ära ja vaid üks neist vajas päeva jooksul lisalaadimist,“ rääkis DPD Eesti operatsioonide juht Mehis Aan.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077