Autor: Lääne-Virumaa Uudised • 5. detsember 2023

Video: üritati varastada autot, politsei hoiatab Eestisse saabunud kurjategijate grupi eest

Politsei hoiatab välismaalt Eestisse tulnud autovaraste eest ja kutsub üles kõiki sõidukiomanike olema valvsad.
Kaader turvakaamera vidosse jäänud autovarastest, kel jäi Tallinnas vargus lõpule viimata, sest varastatud Toyota Land Cruiser jäi tõenäoliselt tehnilistel põhjustel seisma mõnisada meetrit kodust eemal.
Foto: Politsei
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077