Autor: Palgauudised.ee • 27. november 2023

Uuest aastast tõuseb TLT sõidukijuhtide tunnitasu

AS Tallinna Linnatransport, Eesti Transpordi- ja Teetöötajate Ametiühing ja Eesti Raudteelaste Ametiühing kirjutasid alla 2024. aasta kollektiivlepingule ja sõitjateveo üldkokkuleppele.
Foto: Mark Kitajev

Kollektiivlepingu läbirääkimised hõlmasid sel korral peamiselt töötasu teemat. Peamine kokkulepe saavutati bussi-, trolli-, trammi- ja sotsiaaltranspordijuhtide tunnitasu osas, kus rakendatakse palgatõusu keskmiselt 15%. Täna on bussijuhi keskmine töötasu 1610 eurot.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077