Autor: Logistikauudised.ee • 20. november 2023

Transpordiamet sõlmis lepingu Rail Baltica kahe maanteeviadukti ehitamiseks

Transpordiamet, OÜ Rail Baltic Estonia ja Tallinna Teede Aktsiaselts allkirjastasid eelmisel nädalal ehituslepingu Saku-Tõdva ja Tõdva-Hageri maanteedele Rail Baltica kahe maanteeviadukti ehitamiseks.
Lepin gui järgi ehitatakse kaks maanteeviadukti üle tulevase raudteetrassi.

„Meil on hea meel, et tänu edukale ja tulemuslikule koostööle Transpordiameti ning Rail Baltic Estonia vahel valmib aina rohkem taristuobjekte rohelise rongiühenduse jaoks Euroopaga,“ lausus Transpordiameti teehoiuteenistuse põhja osakonna juhataja Viktor Kisseljov.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077