Autor: Tõnu Tramm • 16. november 2023

Põhjanaabrid asuvad vedama tehnoloogilist revolutsiooni laevanduses

Soome tehnoloogiaettevõte Wärtsilä on merendussektorile välja töötanud esimese ammoniaagipõhisel kütusel töötava neljataktilise mootori, mis on lähiaastatel laevaehitajatele kommertsalustel kättesaadav.
Esimesena võtab Wärtsilä lahenduse kasutusele maailma esimene nullheitega laevandusettevõte Viridis Bulk Carriers.
Foto: Viridis

Esimesena võtab uue mootori kasutusele maailma esimene nullheitega laevandusettevõte Viridis Bulk Carriers. Ettevõte sündis Amon Maritime, Mosvolds Rederi ja Navigare Logisticsi koostööna, kirjutab Splash247.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077