Autor: Logistikauudised.ee • 11. oktoober 2023

Victoria I taastab Tallinna-Helsingi 22-h kruiisireisi

Tallinki laev Victoria I alustab neljapäeval, 12. oktoobril liiklemist Tallinna-Helsingi laevaliinil, taastades menuka Tallink 22-h kruiisireisi, mis jäi soiku mullu pärast Silja Europe`i prahtimist Hollandisse.
Reisilaev Vitoria I naaseb Tallinn-Helsingi liinile pakkuma menukat 22-h kruiisiteenust.
Foto: Marko Stampehl

Tallink Grupp teatab, et alates neljapäevast, 12. oktoobrist 2023, alustab kontserni laev Victoria I opereerimist Tallinki kõige tihedama laevaliiklusega Tallinna-Helsingi laevaliinil, ühe väljumisega päevas kummastki Põhjala pealinnast.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077