Autor: Tõnu Tramm • 23. august 2023

Ukraina põllumehed otsivad ligipääsu Euroopa sadamatele, ilma toeta ei tasu see end aga ära

Ukraina põllumehed, kes ei saa eksportida teravilja Musta mere kaudu, peavad ligipääsu Euroopa sadamatele võtmelahenduseks, kuid ilma toetusteta on see võimatu, ütles Ukraina põllumeeste esindaja Andrei Dikun esmaspäeval Vilniuses toimunud kohtumisel.
Muuga sadamal oleks ressurssi Ukraina teravilja menetleda piisavalt, kuid raudteetransport siia oleks liialt keeruline ja kallis.
Foto: Andras Kralla

Esmaspäeval kohtusid Ukraina põllumeeste esindajad Vilniuses Leedu seimi majandus-, põllumajandus- ja välisasjade komisjonide liikmetega, kus tõdeti, et ilma toetusteta oleks Ukraina teravilja eksport Euroopa sadamate kaudu ebaotstarbekas, kirjutab trans.info.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077