Autor: Logistikauudised.ee • 21. august 2023

Omniva uueks juhatuse liikmeks ja kommertsüksuse juhiks saab Gusts Muzikants

21. augustil alustab Omniva uue juhatuse liikme ja kommertsüksuse juhina tööd Gusts Muzikants. Ta hakkab täitma ka Omniva Läti juhatuse liikme ülesandeid.
Gusts Muzikantsil on pikaajaline regionaalsete müügimeeskondade juhtimise ja rahvusvaheliste turgudega töötamise kogemus.
Foto: Omniva

“Gusts omab laialdasi ja väärtuslikke kogemusi erinevatest tööstusharudest ja suurtest organisatsioonidest. Mul on väga hea meel, et Omnivaga liitub selline tugev juht ja suurepärane meeskonnamängija, kellel on mitmekülgsed rahvusvahelised kogemused kommertsvaldkonnas,” sõnas Omniva juhatuse esimees Mart Mägi. “Tervitame teda uuel ametikohal ja oleme tänulikud, et ta aitab muutuste perioodil oma teadmiste ja kogemustega ka kohalikku Läti üksust.“

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077