Autor: Jaan Martin Raik • 10. august 2023

Tallinna Sadama kasumist jäi kaubamahu languse tõttu järele vaid veerand

Teises kvartalis teenis Tallinna Sadam investoritele 1,4 miljonit eurot puhaskasumit, mida mõjutasid suurenenud kulud ja kaubamahu langus.
Tallinna Sadama kulud kerkisid tugevalt, mis uhus ära suure osa kasumist.
Foto: Andras Kralla

Tallinna Sadam teenis teises kvartalis 29 miljonit eurot müügitulu, mida on aasta varasemast 5% vähem. Puhaskasumit teeniti 1,4 miljonit, see kahanes aastaga 73%. Samas poolaasta kasumi langus oli mõnevõrra väiksem ning kuue kuuga teeniti puhaskasumit 7,1 miljonit eurot, mida on 42% vähem kui aasta varem, kirjutab Äripäev.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077