Autor: Robert Kiuru • 28. veebruar 2023

Tallinna Sadam kahekordistas reisijate arvu, kuid kaubamaht langes

Tallinna Sadam suutis mullu reisijate arvu kasvatada 98%, 7 miljoni reisijani, seejuures teeniti 11% rohkem ehk 121,7 miljonit eurot müügitulu, millest kasumit oli 25,6 miljonit. Kaubamaht vähenes aga enam kui viiendiku võrra.
Tallinna Sadama suurimad investeeringud olid seotud Vanasadama rekonstrueerimisega.
Foto: Liis Treimann

"Möödunud aasta tulemusi mõjutasid enim pandeemiaga seotud piirangute kadumine, mis andis hoogu reisisadamate tegevusele ning Vene-Ukraina sõja algus ja sanktsioonid, mis tõid kaasa kaubasadamate mahtude languse," teatas Tallinna Sadama investorsuhete juht Marju Zirel börsiteate vahendusel.

Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu Logistikauudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Tõnu TrammLogistikauudised.ee juhtTel: 52 777 80
Anu SoometsSündmuste programmijuht Tel: 5164397
Rain JüristoReklaamimüügi projektijuhtTel: 6670 077